Evaluering af specialiseringsprojekt

Rapporten i specialiseringsforløbet bygges op på samme måde som hovedopgaven dvs.  en problemorienteret rapport som følger anbefalingerne fra dokumentet ‘Den gode opgave’.

På forsiden skal der stå: Specialiseringsopgave, navn, hold nr., titel (også på engelsk) vejleder og forår 2009 + link til projektblog

Rapporten skal have et opfang på max. 36000 anslag inkl. mellemrum (ca. 15 sider). Hvis der er udviklet et multimedieprodukt i forbindelse med specialiseringen skal produktet documenteres  i rapporten og sourcekoden være tilgængelig for vejlederen men mindre andet er aftalt.

Tillæg til rapporten: procesrapport eller link tl en projektblog indeholdende en procesevaluering

Evalueringskriterie for specialiseringsprojektet:

  • Grad af selvstændighed i processen (Professionalisme i  kommunikationen med projektets interessenter (vejleder, kontaktperson i virksomhed, opponenter),  evne til at arbejde problemorienteret   )
  • Metodeovervejelser ( Reflektion over arbejdspraksisk, anvendte metoder og kilder, anvendt teknologi f.eks. fordele og ulemper Flash CS3)
  • Produkt (Kvaliteten af produktionerne, Er produkt og sourcekoden struktureret og kommenteret hensigtsmæssigt, er der  brugt  modeller/diagrammer m.m.som skaber overblik mht. produktets struktur, status og kvalitet )
  • Deltagelse i vidensdeling(Kvaliteten af præsentationen af projektets resultat på 5 min. ,  deltagelse i efterfølgende diskussion med opponent og øvrige deltagere) .

    Hvis man ikke kan være fysisk til stede skal man lave en videopræsentation eller anden online præsentation

  • Anvendelse af litteratur der ligger udover pensum ( Kritisk anvendelsen af nye kilder  i forhold til projektets problemstilling)

Den studerende vil få en vejledende karakter ud fra rapporten og ovenstående evalueringskriterier.


Categories: In danish | Leave a comment

Post navigation

Leave a comment

Blog at WordPress.com.